BÜTÜN ÖĞRENCİLER

Ders Kayıt Tarihleri: 27 Eylül-01 Ekim 2017(Kayıt ve Harç Ödeme Tarihleri İçin Tıklayınız)

• Öğrenciler bys.ibu.edu.tr adresinden ders kayıtları aşağıdaki şekilde yapılacaktır.

1- İlgili adresten önce şifre alınacak,

2- Programın normal süresi içinde olan öğrenciler (Y. Lisans iki yıl, Doktora' da dört yılını doldurmayanlar);  (Yabancı uyruklu öğrenciler harç ücreti ödeyecektir)  bakanlar kurulu kararı gereği harç ücreti ödemeyecek olup, sadece ders seçimleri yapılacaktır.

3- Programı normal süresi içinde tamamlayamayan öğrenciler (Y. Lisans iki yıl, Doktora' yı dört yılda tamamlayamayanlar); Öğrenciler dönem harcı olan 129,00 TL. 27 Eylül-01 Ekim 2017 tarihleri arasında T. İş Bankası (yurt içindeki herhangi bir şubesi, bankamatikler, internet şubesi ve telefon şubesi) aracılığı ile öğrenci numaralarını (TC. Kimlik No) beyan ederek yatırabilirler.

ÖZEL ÖĞRENCİLER

Kayıt Tarihleri:  25 Eylül/06 Ekim 2017

- Özel öğrenci statüsünde ders almak isteyen öğrenciler, aşağıda linkten alacakları özel öğrenci kayıt formu doldurularak ilgili dersin hocası ve ABD başkanına imzalatıldıktan sonra,

- Kredi başına (en fazla iki ders) 50 TL. T.C. Ziraat Bankası Bolu Şubesi 0050 06429870 5004 nolu hesabına yatırılacak, dekont ve başvuru formu ilgili anabilim dalı başkanlığına teslim edilecektir.

*Özel Öğrenci Kayıt Formu İçin Tıklayınız.